IMG_7531

Natuurbegraafplaats Schoorsveld

Schoorsveld. Een natuurgebied met een eigen karakter. Waar de geur van de bloemen op de open velden je meeneemt naar eindeloze zomers van vroeger. Waar het bos je omarmt, en troost biedt. Waar de vennen verstild het leven weerspiegelen, en waar het water je tot rust brengt. En waar, als je stil bent, een ree of de ijsvogel je dag een beetje magischer maken. (Bron: https://www.natuurbegravennederland.nl/schoorsveld/)

Schaapsound mocht de AV installatie upgraden van Natuurbegraafplaats Schoorsveld. De bestaande installatie was deels verouderd en werd niet meer ondersteund door de vorige leverancier. Schaapsound plaatste een nieuwe DSP processor die het hart van de installatie is. Met deze processor wordt het geluid, beeld, video, verlichting en zonwering bestuurd. Alle ruimtes kunnen gekoppeld qua audio en video. Een deel van de apparatuur kon hergebruikt worden en werd opgenomen in het besturingssysteem van Schaapsound. In de aula werden 2 Sony PRO schermen van 85 inch geplaatst.

De presentaties worden gedaan met Prodiz Memoria; een eenvoudig presentatiepakket waarbij de bediener enkel op tegels hoeft te drukken.

We zijn Natuurbegraven Nederland dankbaar voor het vertrouwen in ons!

Natuurbegraafplaats Schoorsveld

VERGELIJKBARE PROJECTEN

×

Stel uw vraag aan één van onze medewerkers

× Hoe kan ik je helpen?