Oude Kerk Rijswijk

Oude Kerk Rijswijk

Een goede verlichting in uw kerk draagt enorm bij aan de kwaliteitsbeleving van de ruimte en daarmee aan die van de viering. Als u de dienst met videobeelden streamt, is goed licht nog belangrijker. Een goed lichtontwerp is de basis van de keuze voor de juiste armaturen die bovendien goed moeten passen bij de uitstraling van uw kerk. Simpele bediening maakt het oproepen van de juiste lichtsfeer op het juiste moment toegankelijk.  

Schaapsound werkt al enige jaren samen met Syndesie, een bedrijf dat wordt gevormd door twee bevlogen lichtmensen, Frank de Vos en Nico Heijboer, die hun sporen op dit gebied hebben verdiend.  Samen maken we een goede integratie van het geluid, beeld en lichtontwerp met desgewenst een centrale bediening via het touchscreen dat ook voor de geluidsbediening wordt ingezet. 

De Oude Kerk in Rijswijk wordt gebruikt door de Protestantse Gemeente en is onlangs voorzien van een nieuwe full-HD kerk-tv installatie. De prachtige ruimte komt nog mooier uit door de lichtoplossing van Syndesie. 

Alle bestaande kaarslampen zijn aangepast naar RGBW-LED. (rood, groen, blauw en wit) 

De karakteristieke uitstraling van de lampen blijft behouden terwijl men conform de liturgische kleur een mooie sfeer kan maken. Duurzaam en toch sfeervol. 

Tevens verdiende het prachtige Reichnerorgel in Rococostijl meer aandacht. Bijna onzichtbaar aangebracht op de spanten en kolommen wordt door middel van RGBW-LED spots een sfeervolle belichting aan het orgel gegeven. 

Deel dit project op

Oude Kerk Rijswijk

VERGELIJKBARE PROJECTEN

×

Stel uw vraag aan één van onze medewerkers

× Hoe kan ik je helpen?