PKN Jutrijp - Hommerts (FR) - Schaapsound

PKN Jutrijp – Hommerts (FR)

Het kerkgebouw in Hommerts is ingrijpend gerenoveerd. De sombere, donkerbruine banken hebben plaatsgemaakt voor een mooi licht en flexibel in te delen interieur. In de kerkzaal is een keuken en spreekkamer geplaatst. Er is nu ook voldoende ruimte voor ontmoeting en een kopje koffie na de dienst. 

Al vele jaren hebben wij de audiovisuele apparatuur in deze kerk verzorgd die met de renovatie is aangepast naar de huidige wensen en gebruiksmogelijkheden. We hebben 2 displays op trolleys geplaatst. Deze kunnen op verschillende punten in de kerkzaal aangesloten worden, afhankelijk van de gekozen stoelopstelling. Ook is de geluidsinstallatie gemoderniseerd. Eerder was deze alleen geschikt voor spraak en nu ook voor (stereo) muziekweergave (bijv. als er een filmpje wordt getoond via de schermen). 

De installatie wordt draadloos via een iPad bediend. Hiervoor hebben we ook een geschikt (wifi) netwerk gemaakt. Een mooi detail is het regiemeubel achterin. Aan de linkerkant is met de oude banken een regiemeubel gemaakt. Aan de rechterkant staat nog een aantal kerkbanken. Een fraai gezicht maar ook een knipoog naar het verleden.

Een mooi project waar we met plezier hebben (samen)gewerkt!

PKN Jutrijp – Hommerts (FR)

VERGELIJKBARE PROJECTEN

×

Stel uw vraag aan één van onze medewerkers

× Hoe kan ik je helpen?