Wedderwegkerk Oude Pekela - Schaapsound

Wedderwegkerk Oude Pekela

De Wedderwegkerk is het kerkgebouw van de Protestantse Gemeente in Oude Pekela. Heel recent hebben wij hier de audiovisuele installaties vernieuwd.

De geluidsinstallatie was sterk verouderd en alleen geschikt voor spraakweergave. De nieuwe installatie maakt gebruik van een moderne audioprocessor met tabletbediening en is geschikt voor spraak- en muziekweergave.

Helemaal nieuw in dit historische kerkgebouw uit de 17e eeuw zijn de displays op trolley voor presentatie van de liturgie en de full-hd bestuurbare camera’s voor de livestream. De video-installatie wordt bediend via KerkBeamer presentatiesoftware en een flexibel programmeerbaar knoppenpaneel. De grote voordelen van KerkBeamer zijn: het snel kunnen maken van een presentatie (veel sneller dan bijvoorbeeld met PowerPoint of EasyWorship) en het automatisch bedienen van de kerk-tv installatie (camera’s en videomixer) zodat alles door één persoon kan worden gedaan!

De Wedderwegkerk is helemaal klaar voor ‘hybride’ kerkdiensten: zowel mensen in de kerk als thuis via de livestream. Niemand hoeft meer iets te missen van de kerkdiensten!

Wedderwegkerk Oude Pekela

VERGELIJKBARE PROJECTEN

×

Stel uw vraag aan één van onze medewerkers

× Hoe kan ik je helpen?