< AULA'S

NETWERK WIFI

Netwerk Wifi

Netwerk Wifi

Als uitvaartcentrum wilt u uw klanten een veilige wifi oplossing met voldoende capaciteit en goed bereik in het hele gebouw voor eigen gebruik en gasten kunnen bieden. Daarnaast worden vrijwel alle moderne apparaten aangesloten op het netwerk, bijvoorbeeld de CV-regeling, de alarminstallatie, beveiligingscamera’s maar ook de nieuwe audiovisuele installaties. Zelfs de video overdracht tussen een pc en een beamer of scherm kan tegenwoordig via het netwerk (HDMI over IP). Al deze toepassingen maken gebruik van hetzelfde netwerk en moeten onafhankelijk van elkaar betrouwbaar functioneren. Een professionele oplossing biedt alle gewenste functionaliteit en biedt standaard goede beveiliging en de mogelijkheid van flexibel beheer op afstand. Veel van onze klanten maken gebruik van een betrouwbare netwerk- en internetoplossing van Schaapsound.

Als uitvaartcentrum wilt u uw klanten een veilige wifi oplossing met voldoende capaciteit en goed bereik in het hele gebouw voor eigen gebruik en gasten kunnen bieden.

Daarnaast worden vrijwel alle moderne apparaten aangesloten op het netwerk, bijvoorbeeld de CV-regeling, de alarminstallatie, beveiligingscamera’s maar ook de nieuwe audiovisuele installaties. Zelfs de video overdracht tussen een pc en een beamer of scherm kan tegenwoordig via het netwerk (HDMI over IP). Al deze toepassingen maken gebruik van hetzelfde netwerk en moeten onafhankelijk van elkaar betrouwbaar functioneren.

Een professionele oplossing biedt alle gewenste functionaliteit en biedt standaard goede beveiliging en de mogelijkheid van flexibel beheer op afstand.

Veel van onze klanten maken gebruik van een betrouwbare netwerk- en internetoplossing van Schaapsound.

Meer informatie over Netwerk/WiFi?

PROJECTEN MET netwerk/wifi

PROJECTEN MET netwerk/wifi

×

Stel uw vraag aan één van onze medewerkers

× Hoe kan ik je helpen?