< AULA'S

PRESENTATIE

Ledscherm Aula

Presentatie

In vrijwel elke aula is het mogelijk om een presentatie af te spelen. Het tonen van foto’s en filmpjes is een belangrijk onderdeel tijdens een ceremonie. U kunt daarvoor natuurlijk een laptop met een presentatieprogramma zoals PowerPoint voor gebruiken. Een probleemloze bediening en goede weergave van de beelden is echter essentieel. U als uitvaartcentrum draagt de zorg voor een goede presentatie. De voorbereiding kost echter ook tijd.

In vrijwel elke aula is het mogelijk om een presentatie af te spelen. Het tonen van foto’s en filmpjes is een belangrijk onderdeel tijdens een ceremonie. U kunt daarvoor natuurlijk een laptop met een presentatieprogramma zoals PowerPoint voor gebruiken. Een probleemloze bediening en goede weergave van de beelden is echter essentieel.  U als uitvaartcentrum draagt de zorg voor een goede presentatie. De voorbereiding kost echter ook tijd.

Meer informatie over presentatie?

Producten

LED Schermen

Displays worden steeds groter en betaalbaarder waardoor ze een interessant alternatief zijn voor een beamer. Een van de belangrijkste voordelen is de (hoge) lichtopbrengst waardoor presentaties ook goed overkomen bij helder daglicht. Kies wel voor een professioneel display. Deze bieden een hogere helderheid, zijn centraal aan te sturen en kunnen vast ingesteld worden op de juiste bron waardoor je bijvoorbeeld nooit onverwachts apps of software hoeft te updaten voor een ceremonie. Voor montage kan gekozen worden voor een vaste opstelling aan de wand of een mobiele oplossing op een trolley. Dit laatste is vooral handig bij een flexibele opstelling. Benieuwd of displays voor u de juiste oplossing zijn? We helpen u graag met kiezen van de juiste maat en de beste plek.

Projectoren

De ontwikkeling van nieuwe technieken voor beamers heeft de afgelopen jaren niet stil gestaan. In veel situaties hebben displays beamers vervangen maar er zijn goede redenen om voor een projector te kiezen. De belangrijkste reden is het formaat. Ter vergelijking: Een groot display van bijv. 85” is ‘maar’ 1,90m breed. Een gangbaar projectieformaat met een beamer heeft al gauw een breedte van 2,5 tot 3m.

De huidige generatie beamers leveren bovendien een hoge lichtopbrengst en contrastverhouding waardoor ook foto’s en video’s er goed uit zien als er niet teveel daglicht in de buurt van het projectievlak binnenvalt. Kies je voor een laserprojector, dan is lampvervanging niet meer nodig. De kwaliteit van het plaatje blijft over de economische levensduur van de beamer gelijk, zelfs als je deze dagelijks gebruikt.

Presentatie oplossingen

Prodiz Memoria is een van de partijen waar Schaapsound mee samenwerkt als u het professioneler wilt aanpakken dan het weergeven van een PowerPoint presentatie. Met Prodiz Memoria kunt u zonder zorgen en technische kennis een persoonlijk eerbetoon maken. Of laten maken. Deze taak is ook uit te voeren door een uitvaartleider of de nabestaanden zelf. Alle foto’s, video’s en muziekstukken worden in een online omgeving eenvoudig in de mediabibliotheek verzameld. Dit kan via de computer, maar ook gewoon met uw mobiele telefoon!

Naast eigen muziekstukken kan gebruik worden gemaakt van een uitgebreide muziek bibliotheek. Tevens is er een prachtige bibliotheek met videofilmpjes die de persoonlijke presentie een professionele uitstraling geven.  Omdat de basis van de presentatie altijd een MP4 video bestand is, klopt de opmaak op de schermen in het uitvaartcentrum altijd en wordt het geluid goed gesynchroniseerd.

U maakt de ceremonie aan door onderdelen toe te voegen als een inloopmoment, een muziekmoment, een spreekmoment, een themavideo en muziekstuk toe te voegen. Na controle van de ceremonie in de online omgeving wordt deze in de speler van de aula gedownload, zodat u tijdens de plechtigheid niet afhankelijk bent van een, mogelijk haperende, internetverbinding.

PROJECTEN MET PResentatie

PROJECTEN MET presentatie

×

Stel uw vraag aan één van onze medewerkers

× Hoe kan ik je helpen?