< AULA'S

VERLICHTING

Verlichting Aula F20 8596 2 Scaled - Schaapsound

Verlichting

De sfeer in uw uitvaartcentrum wordt voor een belangrijk deel bepaald door de verlichting. Met een goed lichtontwerp kan functionele werkverlichting worden gecombineerd met sfeerverlichting desgewenst in alle kleuren van de regenboog. We werken graag samen met uw interieurarchitect en E-installateur voor optimale integratie van de verlichting in het gebouw, de gewenste uitstraling en de bedieningsmogelijkheden. Bestaande verlichting kan eenvoudig vervangen worden door dimbare LED spots. Alleen een 230V aansluiting is voldoende. De aansturing (kleur en helderheid) kan draadloos via het Casambi protocol, waarbij de armaturen via Bluetooth met elkaar verbinding maken en worden geïntegreerd in de Schaapsound bedieningsapp van de geluidsinstallatie. We helpen u graag met een goede oplossing van ontwerp tot en met realisatie. We werken hiervoor nauw samen met verschillende expertise partners. CLS LED is één van deze partners. CLS LED is een toonaangevende Nederlandse fabrikant van LED verlichting. Met een goed lichtontwerp wordt uw gebouw optimaal uitgelicht zowel aan de buitenzijde als voor het gebruik binnen.

De sfeer in uw uitvaartcentrum wordt voor een belangrijk deel bepaald door de verlichting. Met een goed lichtontwerp kan functionele werkverlichting worden gecombineerd met sfeerverlichting desgewenst in alle kleuren van de regenboog. We werken graag samen met uw interieurarchitect en E-installateur voor optimale integratie van de verlichting in het gebouw, de gewenste uitstraling en de bedieningsmogelijkheden.

Bestaande verlichting kan eenvoudig vervangen worden door dimbare LED spots. Alleen een 230V aansluiting is voldoende. De aansturing (kleur en helderheid) kan draadloos via het Casambi protocol, waarbij de armaturen via Bluetooth met elkaar verbinding maken en worden geïntegreerd in de Schaapsound bedieningsapp van de geluidsinstallatie. We helpen u graag met een goede oplossing van ontwerp tot en met realisatie. We werken hiervoor nauw samen met verschillende expertise partners. CLS LED is één van deze partners. CLS LED is een toonaangevende Nederlandse fabrikant van LED verlichting. Met een goed lichtontwerp wordt uw gebouw optimaal uitgelicht zowel aan de buitenzijde als voor het gebruik binnen. ​

Meer informatie over verlichting?

PROJECTEN MET verlichting

PROJECTEN MET VERLICHTING

×

Stel uw vraag aan één van onze medewerkers

× Hoe kan ik je helpen?