BEDRIJVEN

In veel situaties is behoefte aan audiovisuele apparatuur. Te denken valt bijvoorbeeld aan een vaste presentatie opstelling in een vergaderruimte of een mobiel rondleidingsysteem in een fabriekshal. In combinatie met audiovisuele apparatuur biedt Schaapsound ook bouwkundig akoestische oplossingen aan om geluidsoverlast te beperken (absorptie) of te maskerken (sound masking). Bijvoorbeeld in situaties met wachtruimte en balie of callcenters. Schaapsound is uw betrouwbare totaalleverancier voor audiovisuele en akoestische oplossingen. 

BEDRIJVEN​

In veel situaties is behoefte aan audiovisuele apparatuur. Te denken valt bijvoorbeeld aan een vaste presentatie opstelling in een vergaderruimte of een mobiel rondleidingsysteem in een fabriekshal.

In combinatie met audiovisuele apparatuur biedt Schaapsound ook bouwkundig akoestische oplossingen aan om geluidsoverlast te beperken (absorptie) of te maskerken (sound masking). Bijvoorbeeld in situaties met wachtruimte en balie of callcenters. Schaapsound is uw betrouwbare totaalleverancier voor audiovisuele en akoestische oplossingen. 

OPLOSSINGEN BEDRIJVEN

Hoe kunnen wij u helpen?

RECENTE PROJECTEN BEDRIJVEN

Oplossingen
Oplossingen

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Video Playlist
Aerdehof Venlo Schaapsound
Aerdehof Venlo Schaapsound
Grote Kerk Harderwijk Schaapsound
Grote Kerk Harderwijk Schaapsound
Uitvaartcentrum Hansen Zelem (Be)
Uitvaartcentrum Hansen Zelem (BE)
Uitvaartcentrum Eabn Nijkerk Schaapsound
Uitvaartcentrum EABN Nijkerk Schaapsound

opdrachtgevers

×

Stel uw vraag aan één van onze medewerkers

× Hoe kan ik je helpen?