< BEDRIJVEN

GELUIDSINSTALLATIE

Luidsprekers Bedrijf

Geluidsinstallatie

Schaapsound heeft meer dan 30 jaar ervaring met geluidsinstallaties in akoestisch uitdagende gebouwen zoals monumentale kerken met een enorme nagalmtijd. Schaapsound levert echter geluidsinstallaties voor vele doeleinden, ook voor uw bedrijf. Of het nu om een omroep/ontruimingsinstallatie, een achtergrondmuziekinstallatie of om presentatiegeluid bij uw vergadering gaat, per situatie wordt er gekeken wat nodig is, wat de wensen zijn en wat past binnen het beschikbare budget. Schaapsound heeft uitgebreide ervaring en actuele marktkennis. Een installatie van Schaapsound wordt gebruiksvriendelijk geleverd. Bij onze grootste klantenkring, de kerken in Nederland, moet deze worden gedaan door vrijwilligers zonder specifieke kennis. Door geavanceerde, automatisch regelende apparatuur is de bediening zeer eenvoudig! Als u wenst, neem dan contact op voor een bezoek van één van onze adviseurs.

Schaapsound heeft meer dan 30 jaar ervaring met geluidsinstallaties in akoestisch uitdagende gebouwen zoals monumentale kerken met een enorme nagalmtijd.

Schaapsound levert echter geluidsinstallaties voor vele doeleinden, ook voor uw bedrijf. Of het nu om een omroep/-ontruimingsinstallatie, een achtergrondmuziekinstallatie of om presentatiegeluid bij uw vergadering gaat, per situatie wordt er gekeken wat nodig is, wat de wensen zijn en wat past binnen het beschikbare budget. Schaapsound heeft uitgebreide ervaring en actuele marktkennis.

Een installatie van Schaapsound wordt gebruiksvriendelijk geleverd. Bij onze grootste klantenkring, de kerken in Nederland, moet deze worden gedaan door vrijwilligers zonder specifieke kennis. Door geavanceerde, automatisch regelende apparatuur is de bediening zeer eenvoudig!

Als u wenst, neem dan contact op voor een bezoek van één van onze adviseurs.

Op zoek naar een geluidsinstallatie?

Producten

Luidsprekers

Schaapsound heeft luidsprekers voor elke toepassing. Achtergrondmuziek vraagt een andere insteek dan presentatiegeluid. Uw vergaderruimte een oplossing voor 4 of 40 personen? U vraagt, wij draaien. Luidsprekers moeten aansluiten op de gevraagde prestaties, de esthetische wensen en de mogelijke posities waar ze geplaatst kunnen worden. Ze zijn altijd een onderdeel van een integrale installatie.

DSP Versterkers

Een digitale signaal processor (DSP) of digitale audioprocessor is tegenwoordig vaak het hart van de geluidsinstallatie. Hiermee wordt eenvoudige bediening gecombineerd met veel functionaliteit en geavanceerde regelingen. De luidheid van presentaties blijft constant en prettig, onafhankelijk van de luidheid van de spreker, nadelige effecten van akoestische omstandigheden van ruimtes kan grotendeels worden opgeheven, het rondzingen bij video conferencing in een vergaderzaal wordt voorkomen en verschillende zones in uw bedrijf kunnen overzichtelijk op een touchscreen worden aan of uitgezet voor oproep of achtergrondmuziek. Bovendien kunnen we met deze audio DSP desgewenst ook andere apparatuur zoals LED schermen of beamers en verlichting en verduistering aansturen.

Microfoons

De keuze van een goede microfoon hangt af van veel factoren, wie gaat deze gebruiken, hoe groot moet de bewegingsvrijheid zijn? Hoe zijn de akoestische omstandigheden? Heeft een draadloze oplossing meerwaarde? Schaapsound selecteert het optimale product voor u en maakt daarmee een goede start van spreker naar luisteraar.

 

Accessoires

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. 

PROJECTEN MET GELUIDSINSTALLATIE

PROJECTEN MET GELUIDSINSTALLATIE

×

Stel uw vraag aan één van onze medewerkers

× Hoe kan ik je helpen?