< BEDRIJVEN

LIVESTREAM

Driestar Gouda - Schaapsound

Livestream

Als bedrijf kunt u op veel verschillende manieren gebruik maken van een livestream. Schaapsound levert alle benodigde apparatuur en software voor een goede livestream. Van een uitgebreide regie tot een eenvoudig te bedienen basis set-up. Wanneer kunt u als bedrijf gebruik maken van een live stream? Een live stream kan worden gebruikt om een nieuw product of dienst te lanceren. Dit kan bijvoorbeeld worden gedaan door een presentatie te geven, een demo te geven of vragen van klanten te beantwoorden. Een live stream kan ook worden gebruikt om webinars te organiseren, waarbij u informatie deelt over een bepaald onderwerp en vragen van deelnemers beantwoordt. U kunt als bedrijf interviews houden met klanten, experts of medewerkers en deze live streamen, waardoor uw klanten en volgers kunnen deelnemen aan het gesprek en vragen kunnen stellen.

Als bedrijf kunt u op veel verschillende manieren gebruik maken van een livestream. Schaapsound levert alle benodigde apparatuur en software voor een goede livestream. Van een uitgebreide regie tot een eenvoudig te bedienen basis set-up.

Wanneer kunt u als bedrijf gebruik maken van een livestream? Een livestream kan worden gebruikt om een nieuw product of dienst te lanceren. Dit kan bijvoorbeeld worden gedaan door een presentatie te geven, een demo te geven of vragen van klanten te beantwoorden. Een livestream kan ook worden gebruikt om webinars te organiseren, waarbij u informatie deelt over een bepaald onderwerp en vragen van deelnemers beantwoordt. U kunt als bedrijf interviews houden met klanten, experts of medewerkers en deze live streamen, waardoor uw klanten en volgers kunnen deelnemen aan het gesprek en vragen kunnen stellen.

Meer informatie over livestream?

PROJECTEN MET livestream

PROJECTEN MET livestream

×

Stel uw vraag aan één van onze medewerkers

× Hoe kan ik je helpen?