< BEDRIJVEN

NARROWCASTING

Aerdehof Venlo - Schaapsound

Op het juiste moment de juiste boodschap overbrengen

Narrowcasting is de digitale manier om te communiceren met verschillende doelgroepen. Juiste informatievoorziening draagt bij aan de geloofwaardigheid van uw bedrijf en een betere klanttevredenheid. Informatie die op een visueel aantrekkelijke en dynamische manier gepresenteerd wordt, brengt uw boodschap tot leven. U kunt denken aan een LED scherm bij binnenkomst waar u reclame-uitingen of een agenda laat zien. Schaapsound werkt voor narrowcast oplossingen intensief samen met Prodiz Narrowcasting. Prodiz Narrowcasting zorgt voor een positieve merkbeleving, wachtverzachting en hogere omzet door cross- en up-selling. Onze hoogwaardige signage-displays hebben haarscherp beeld en zijn makkelijk in gebruik. De signage-displays kunnen op diverse manieren gepresenteerd worden aan uw doelgroep. Bijvoorbeeld door bevestiging aan een wand, plafond of vrijstaand. Daarnaast kunnen wij uw narrowcasting systeem personaliseren naar wens met behulp van templates en behuizing in eigen huisstijl.

Op het juiste moment de juiste boodschap overbrengen

Narrowcasting is de digitale manier om te communiceren met verschillende doelgroepen. Juiste informatievoorziening draagt bij aan de geloofwaardigheid van uw bedrijf en een betere klanttevredenheid. Informatie die op een visueel aantrekkelijke en dynamische manier gepresenteerd wordt, brengt uw boodschap tot leven.

U kunt denken aan een LED scherm bij binnenkomst waar u reclame-uitingen of een agenda laat zien.

Schaapsound werkt voor narrowcast oplossingen intensief samen met Prodiz Narrowcasting.

Prodiz Narrowcasting zorgt voor een positieve merkbeleving, wachtverzachting en hogere omzet door cross- en up-selling. Onze hoogwaardige signage-displays hebben haarscherp beeld en zijn makkelijk in gebruik. De signage-displays kunnen op diverse manieren gepresenteerd worden aan uw doelgroep. Bijvoorbeeld door bevestiging aan een wand, plafond of vrijstaand. Daarnaast kunnen wij uw narrowcasting systeem personaliseren naar wens met behulp van templates en behuizing in eigen huisstijl.

Meer informatie over narrowcasting?

PROJECTEN MET narrowcasting

PROJECTEN MET narrowcasting

×

Stel uw vraag aan één van onze medewerkers

× Hoe kan ik je helpen?