< BEDRIJVEN

NETWERK WIFI

Netwerk Wifi

Netwerk Wifi

Vanwege betrouwbaarheid en veiligheid is een goed (wifi) netwerk erg belangrijk. Zeker in combinatie met intensief internetgebruik en een gastennetwerk. Als aanbieder van een gastennetwerk bent u zelfs verantwoordelijk voor de inhoud van het dataverkeer. Een apart gastennetwerk met akkoordverklaring van algemene voorwaarden is ook om die reden een must. Daarnaast richten we het netwerk in met een deel voor uw medewerkers en een deel voor de audiovisuele apparatuur. Recent zijn er door de overheid eisen gesteld voor ‘slimme’ apparaten. De eisen gaan medio 2024 in en moeten consumenten en andere gebruikers beter beschermen tegen cyberaanvallen. Een goed ingericht netwerk voorzien van optimale beveiliging is essentieel. We laten u graag kennismaken met een kwalitatief hoogwaardige en betaalbare oplossing die we succesvol hebben toegepast.

Vanwege betrouwbaarheid en veiligheid is een goed (wifi) netwerk erg belangrijk. Zeker in combinatie met intensief internetgebruik en een gastennetwerk. Als aanbieder van een gastennetwerk bent u zelfs verantwoordelijk voor de inhoud van het dataverkeer. Een apart gastennetwerk met akkoordverklaring van algemene voorwaarden is ook om die reden een must. Daarnaast richten we het netwerk in met een deel voor uw medewerkers en een deel voor de audiovisuele apparatuur.

Recent zijn er door de overheid eisen gesteld voor ‘slimme’ apparaten. De eisen gaan medio 2024 in en moeten consumenten en andere gebruikers beter beschermen tegen cyberaanvallen. Een goed ingericht netwerk voorzien van optimale beveiliging is essentieel. We laten u graag kennismaken met een kwalitatief hoogwaardige en betaalbare oplossing die we succesvol hebben toegepast.

Meer informatie over Netwerk/WiFi?

PROJECTEN MET netwerk/wifi

PROJECTEN MET netwerk/wifi

×

Stel uw vraag aan één van onze medewerkers

× Hoe kan ik je helpen?