< KERKEN

PRESENTATIE

Presentatie Kerk Img 9293 Scaled - Schaapsound

Presentatie

Beelden ondersteunen de boodschap. In veel kerken wordt daarom de liturgie via projectors of displays getoond. Het is belangrijk dat iedereen de presentatie goed kan zien maar ook dat de (projectie)schermen netjes integreren in het interieur van de kerk. Ook is het mogelijk om duurzame keuzes te maken door bijvoorbeeld te kiezen voor laserprojectors. Wij kennen de mogelijkheden en letten op al deze aspecten zodat u verzekerd bent van het beste resultaat!

Beelden ondersteunen de boodschap. In veel kerken wordt daarom de liturgie via projectors of displays getoond. Het is belangrijk dat iedereen de presentatie goed kan zien maar ook dat de (projectie)schermen netjes integreren in het interieur van de kerk. Ook is het mogelijk om duurzame keuzes te maken door bijvoorbeeld te kiezen voor laserprojectors. Wij kennen de mogelijkheden en letten op al deze aspecten zodat u verzekerd bent van het beste resultaat!

Producten

LED schermen

Displays worden steeds groter en betaalbaarder waardoor ze een interessant alternatief zijn voor een beamer. Een van de belangrijkste voordelen is de (hoge) lichtopbrengst waardoor presentaties ook goed overkomen bij helder daglicht.

Kies wel voor een professioneel display. Deze bieden een hogere helderheid, zijn centraal aan te sturen en kunnen vast ingesteld worden op de juiste bron waardoor je bijvoorbeeld nooit onverwachts apps of software hoeft te updaten voor de dienst.Voor montage kan gekozen worden voor een vaste opstelling aan de wand of een mobiele oplossing op een trolley. Dit laatste is vooral handig bij een flexibele zaalopstelling.

Benieuwd of displays voor u de juiste oplossing zijn? We helpen u graag met kiezen van de juiste maat en de beste plek.

Digitale liedborden

Het vullen van de lied-/psalmborden in de kerk is een intensief, wekelijks terugkerend klusje voor de koster. Dat kan vanaf nu een stuk sneller! Schaapsound heeft hiervoor een unieke oplossing bedacht. De benodigde informatie (psalmen, liederen en tekstgedeelten) wordt via een iPad/touchscreen ingevoerd. De opgegeven informatie verschijnt direct op de diverse liedborden in de kerk. U kunt vooraf meerdere liturgieën vullen en voor de dienst kiest u dan de juiste liturgie. (het invullen kan ook op een laptop of pc als deze met hetzelfde netwerk is verbonden) De applicatie waarmee de psalmen, liederen en tekstgedeelten worden ingevoerd, is overzichtelijk en eenvoudig. De eventuele wifi tablet maakt gebruik van een wifi netwerk. Het is ook mogelijk om de liedborden te bedienen met onze app van de geluidsinstallatie.

Projectoren

De ontwikkeling van nieuwe technieken voor beamers heeft de afgelopen jaren niet stil gestaan. In veel situaties hebben displays beamers vervangen maar er zijn goede redenen om voor een projector te kiezen. De belangrijkste reden is het formaat. Ter vergelijking: Een groot display van bijv. 85” is ‘maar’ 1,90m breed. Een gangbaar projectieformaat met een beamer heeft al gauw een breedte van 2,5 tot 3m. De huidige generatie beamers leveren bovendien een hoge lichtopbrengst en contrastverhouding waardoor ook foto’s en video’s er goed uit zien. Kies je voor een laserprojector, dan is lampvervanging niet meer nodig. De kwaliteit van het plaatje blijft gelijk gedurende de economische levensduur van de beamer, zelfs als je deze dagelijks gebruikt.

Presentatie oplossingen

Wat is de beste presentatiesoftware voor een kerk? Die vraag wordt ons regelmatig gesteld. Naast PowerPoint zijn er ook softwarepakketten die speciaal voor gebruik in de kerk zijn ontwikkeld zoals EasyWorship, OpenSong of OPS.

KerkBeamer is sinds enkele jaren een interessant nieuw alternatief voor gangbare kerkpresentatiesoftware als EasyWorship en ProPresenter. Een belangrijk onderscheidend voordeel is dat het in Nederland door en voor kerken is ontwikkeld. Dus echt optimaal afgestemd voor gebruik in Nederlandse kerkdiensten!

De kracht van KerkBeamer is dat alles in de ‘Cloud’ draait. Gebruikers hoeven dus geen software te installeren. Ook is het niet meer nodig om een bibliotheek samen te stellen met liederen en Bijbelvertalingen. Alles is online, direct beschikbaar, liederen inclusief notenbalken. Als de basispresentatie (template) eenmaal goed staat ingesteld, dan is het maken van een presentatie een fluitje van een cent met als belangrijkste voordeel: enorm veel tijdwinst!

KerkBeamer is beschikbaar voor kerken als abonnement. Schaapsound is vanaf het begin installatiepartner van KerkBeamer. Zij ontwikkelen de software. Wij zorgen ervoor dat alles bij u in de kerk goed ‘draait’.

U kunt KerkBeamer en de benodigde randapparatuur (beamers, schermen, pc enz.) via ons aanschaffen. Als u een gratis proefabonnement aan wilt vragen dan kan dat direct via deze link.

Nieuw is de integratie van kerk-tv. Vanaf heden is het mogelijk om via KerkBeamer ook direct (automatisch) één of meerdere bestuurbare camera’s en bijbehorende videomixer aan te sturen. Erg handig als u niet de luxe hebt van meerdere vrijwilligers die de apparatuur kunnen bedienen! De juiste camera’s en videomixer in combinatie met KerkBeamer software worden via Schaapsound uitgeleverd. Het besturen van kerk-tv via KerkBeamer is een extra optie. Deze optie wordt altijd gecombineerd met een KerkBeamer abonnement.

Neem contact op voor meer informatie, een offerte of een demonstratie van de mogelijkheden!

Meer informatie over presentatie?

PROJECTEN MET PRESENTATIE

PROJECTEN MET PRESENTATIE

×

Stel uw vraag aan één van onze medewerkers

× Hoe kan ik je helpen?