Logo schaapsound

< KERKEN

VERLICHTING

Verlichting kerk

Verlichting

Functionele verlichting in kerkgebouwen is vaak verouderd. De minimale hoeveelheid licht op de vloer is vaak te laag en het aangesloten vermogen hoog. In veel kerken is alleen licht vanaf het plafond aanwezig waardoor gezichten vaak te donker kleuren (schaduwwerking). Dat wordt vooral hinderlijk als de kerkdiensten met beeld uitgezonden worden. Een ideaal startpunt voor goede verlichting is het uitlichten van het liturgisch centrum/koor/podium voor kerk-tv. Hiervoor worden dimbare LED armaturen toegepast met instelbare witkleuren (van warm tot helder). Bestaande verlichting kan eenvoudig vervangen worden door dimbare LED spots. Alleen een 230V aansluiting is voldoende. De aansturing (kleur en helderheid) kan draadloos via het Casambi protocol, waarbij de armaturen via Bluetooth met elkaar verbinding maken en worden geïntegreerd in de Schaapsound bedieningsapp van de geluidsinstallatie. We helpen u graag met een goede oplossing van ontwerp tot en met realisatie. We werken hiervoor nauw samen met verschillende expertise partners. CLS LED is één van deze partners. CLS LED is een toonaangevende Nederlandse fabrikant van LED verlichting. Met een goed lichtontwerp wordt uw kerkgebouw optimaal uitgelicht zowel aan de buitenzijde als voor het (multifunctioneel) gebruik.

Functionele verlichting in kerkgebouwen is vaak verouderd. De minimale hoeveelheid licht op de vloer is vaak te laag en het aangesloten vermogen hoog. In veel kerken is alleen licht vanaf het plafond aanwezig waardoor gezichten vaak te donker kleuren (schaduwwerking). Dat wordt vooral hinderlijk als de kerkdiensten met beeld uitgezonden worden. Een ideaal startpunt voor goede verlichting is het uitlichten van het liturgisch centrum/koor/podium voor kerk-tv. Hiervoor worden dimbare LED armaturen toegepast met instelbare witkleuren (van warm tot helder).
 
Bestaande verlichting kan eenvoudig vervangen worden door dimbare LED spots. Alleen een 230V aansluiting is voldoende. De aansturing (kleur en helderheid) kan draadloos via het Casambi protocol, waarbij de armaturen via Bluetooth met elkaar verbinding maken en worden geïntegreerd in de Schaapsound bedieningsapp van de geluidsinstallatie.

We helpen u graag met een goede oplossing van ontwerp tot en met realisatie. We werken hiervoor nauw samen met verschillende expertise partners. CLS LED is één van deze partners. CLS LED is een toonaangevende Nederlandse fabrikant van LED verlichting.

Met een goed lichtontwerp wordt uw kerkgebouw optimaal uitgelicht zowel aan de buitenzijde als voor het (multifunctioneel) gebruik.

Meer informatie over verlichting?

PROJECTEN MET VERLICHTING

PROJECTEN MET VERLICHTING

×

Stel uw vraag aan één van onze medewerkers

× Hoe kan ik je helpen?