Schaapsound wordt eigenaar van Relisound te Goes

Overname Relisound door Schaapsound

Schaapsound en Relisound zijn beide bekende AV leveranciers in kerken.

We werken in dezelfde markt, hebben dezelfde klanten en vooral ook dezelfde insteek en missie: eenvoudig te bedienen installaties, snelle service en support en lange termijn relaties.

Joost de Visser van Schaapsound: “Ik ben heel blij met deze samenwerking. We kennen Relisound al jaren en komen elkaar tegen bij klanten en beurzen. Ik heb altijd al gedacht: we lijken veel op elkaar als bedrijf: wat zou het mooi zijn als we een samenwerking aan kunnen gaan waarbij we elkaar kunnen versterken en ondersteunen. We zijn erg blij dat Ewout Suurmond (eigenaar van Relisound) de keuze heeft gemaakt voor een samenwerking met Schaapsound’’

Ewout Suurmond van Relisound: ‘’Als kind had ik al de droom om geluidsinstallaties te gaan maken in kerken.  Deze droom werd werkelijkheid 20 jaar geleden. Ik ben dankbaar dat vele trouwe klanten mij hierin hebben gesteund. Wat klein begon is mij nu boven het hoofd gegroeid.  Daarom ben ik op zoek gegaan naar een partij die dicht bij ons staat. Zo kunnen wij onze klanten nog beter ondersteunen en continuïteit bieden voor de toekomst. Trots en blij ben ik dat Schaapsound onze partner is geworden’’

Het komende jaar zullen beide bedrijven intensief gaan samenwerken. Klanten van Relisound zullen nog veel contact hebben met Ewout en Paul, maar soms zult u ook een technische specialist of adviseur van Schaapsound zien.

Klanten van Schaapsound zullen soms Paul gaan zien als technisch specialist.  We zijn blij dat we ons team kunnen versterken met een ervaren techneut!

Over ongeveer een jaar zal Relisound volledig onderdeel worden van Schaapsound als een vestiging in Goes. Schaapsound heeft dan 4 vestigingen: Ridderkerk, Zwolle, Roermond en Goes. De naam Relisound zal wel blijven bestaan, maar dan als onderdeel van Schaapsound.

Deze samenwerking volgt op de eerdere overname van de kerkendivisie van de Lagarde Groep in Putten en de overname van Wolff Geluidstechniek in Tilburg.

Deel dit bericht op

Deel dit bericht op

×

Stel uw vraag aan één van onze medewerkers

× Hoe kan ik je helpen?