Kerk TV

Bent u op zoek naar een gebruiksvriendelijke en betrouwbare oplossing voor kerk-tv? Schaapsound is gespecialiseerd in kerk-tv en biedt verschillende unieke oplossingen:

  • Basisopstelling met een bestuurbare camera en gebruiksvriendelijke app besturing

Deze basisopstelling is erg populair op dit moment vanwege het coronavirus waardoor er geen kerkdiensten gehouden kunnen worden. Kerken kiezen er voor om met een kleine bezetting vanuit de kerk een livestream te verzorgen zodat gemeenteleden en andere geïnteresseerden thuis de kerkdienst kunnen meebeleven.

Wij kunnen deze basisopstelling snel leveren indien gewenst. Vraag direct een offerte aan! (klik op deze link voor het contactformulier)

  • Uitgebreide en creatieve regie met meerdere camera’s en onze unieke ESD software om de camera’s en videomixer eenvoudig te bedienen
  • Integratie van kerk-tv en presentatie in de kerkzaal en eventuele extra ruimtes eventueel gecombineerd met KerkBeamer

Met één of meerdere PTZ (bestuurbare) camera’s is het mogelijk om de kerkdiensten en andere bijeenkomsten live in full-HD videokwaliteit uit te zenden. Voor het uitzenden wordt gebruik gemaakt van een streaming platform zoals Kerkdienstgemist, Kerkomroep of eventueel zelfs YouTube. Voor ons maakt het niet uit, wij sluiten alles aan en helpen u als onafhankelijke leverancier bij het maken van de juiste keuze!

Het gaat natuurlijk allemaal om de kijkers thuis. Ook dat is goed geregeld. Er zijn veel gebruiksvriendelijke manieren om de kerkdiensten thuis mee te beleven via de TV in de huiskamer een pc of tablet. Speciaal voor de ouderen leveren we een gebruiksvriendelijke ‘set-top box’ die aangesloten wordt op de TV.

Wij hebben al honderden kerken aangesloten op internet. Er is altijd wel een referentie in de buurt waar u kunt gaan kijken. Maar we hebben eventueel ook demosets beschikbaar zodat we de juiste oplossing in uw kerkgebouw kunnen laten zien. Neem contact op voor meer informatie en een offerte voor uw situatie.

VERGELIJKBARE PROJECTEN

No data was found
×

Stel uw vraag aan één van onze medewerkers

× Hoe kan ik je helpen?