Best Life Church Utrecht - Schaapsound

Best Life Church Utrecht

Schaapsound heeft recent een line-array systeem en een complete licht installatie mogen leveren aan de Best Life Church in Utrecht.

De Best Life Church is een moderne gemeente en ze maken veel gebruik van licht, beeld en geluid.

De gemeente heeft de Jacobuskerk in Utrecht kunnen kopen en hierdoor hebben ze een prachtig gebouw voor de zondagse diensten.

Het audio systeem bestaat uit een 2 x 6 tops Axiom Line array systeem met 4 x dubbel 18 inch subwoofers en het licht systeem bestaat uit 8 moving head spots, 36 LED spots, blinders, een truss carre met takels en nog meer.FacebookTwitterGoogle+Pin ItLinkedIn

Klanten vertellen

Enige tijd geleden hebben wij een kerk gekocht in Utrecht. Wij waren op zoek naar een installatiepartner voor licht en geluid. Uiteindelijk zijn we (na aanraden door anderen) uitgekomen bij Schaapsound. De adviseur was een zeer vriendelijke man en altijd beschikbaar voor vragen, opmerkingen en advies. Hij heeft ons geholpen bij aanschaf van onze audio-apparatuur en onze lichtinstallatie. De levering was bijzonder snel (binnen één week na opdracht!). We zijn erg tevreden over de goede prijs/ kwaliteitverhouding. Nog regelmatig hebben wij contact over extra wensen.
Dit verloopt altijd op een vlotte, klantvriendelijke maar vooral kwalitatief uitstekende manier. Schaapsound is ‘the place to be’ als je een installatiepartner zoekt of gewoon kwaliteit licht en geluid nodig hebt!

Samson Geberehiowet
Geluidstechnicus
Best Life Church Utrecht

Best Life Church Utrecht

VERGELIJKBARE PROJECTEN

×

Stel uw vraag aan één van onze medewerkers

× Hoe kan ik je helpen?