kerk verlichting

De Emmakerk in Raamsdonksveer heeft recent de verlichting vernieuwd.

De nieuwe verlichting is door Schaapsound geleverd en voldoet weer helemaal aan de duurzaamheidswensen van deze tijd. De zuinige ledverlichting van de Nederlandse fabrikant CLS biedt niet alleen meer lichtopbrengst dan de oude verlichting maar ook meer mogelijkheden. Alle armaturen zijn individueel of in groepen te dimmen en sommige armaturen bieden de mogelijkheid om alle mogelijke lichtkleuren (RGBW) weer te geven waardoor er een mooi effect ontstaat.

Het vervangen van bestaande verlichting is heel eenvoudig. Er is namelijk alleen 230V vereist. De aansturing verloopt draadloos via het professionele Casambi protocol. Hiermee kunnen de armaturen draadloos aan- uitgezet en gedimd worden. Ook kan van de betreffende armaturen de lichtkleur (RGBW) ingesteld worden. 

Net als bij slimme verlichting voor thuis kunnen er een aantal scenario’s gemaakt worden die met een druk op de knop gekozen kunnen worden.

In deze kerk kan de verlichting zowel via het Xilica touchscreen bediend worden als via een normale wandschakelaar.

Er zijn veel verschillende armaturen mogelijk waaronder inbouw-, opbouw en pendelarmaturen. Ook kan er per armatuur gekozen worden voor de gewenste openingshoek (lens), lichtkleur (vast of instelbaar) en vermogen. 

Wilt u ook aan de slag met de verlichting in uw kerkgebouw? Vraag ons naar de mogelijkheden en ontvang een vrijblijvend lichtadvies op maat.

Deel dit project op

De Emmakerk in Raamsdonksveer heeft recent de verlichting vernieuwd.

VERGELIJKBARE PROJECTEN

×

Stel uw vraag aan één van onze medewerkers

× Hoe kan ik je helpen?