Dorpskerk in Beekbergen - Schaapsound

Dorpskerk in Beekbergen

Het historische kerkgebouw in het centrum van Beekbergen is recent door Schaapsound voorzien van een nieuwe audiovisuele installatie en netwerk/ wifi voorziening. Een vergelijkbaar systeem is daarvoor al opgeleverd in het bijgebouw van de kerk: Het Hoogepad.  

Het is een complete installatie geworden met alles erop en eraan. Het komt vaak voor dat we een complete audiovisuele installatie in een kerkgebouw maken.  

De nieuwe geluidsinstallatie is geschikt voor spraak maar ook voor een combo of band of muziek bij een filmpje via de beamer en de schermen.  

Om alles centraal te bedienen hebben we een passend regiemeubel ontworpen. Hier wordt de beamerpresentatie het geluid en de kerk-tv bediend.   

De techniek is zo onopvallend mogelijk in het klassieke interieur aangebracht. Een bijzondere uitdaging was het scharnierende projectiescherm. Deze wordt met een druk op de knop uitgeklapt en afgerold voor gebruik.  

Eenvoudige bediening is altijd een belangrijk uitgangspunt. De geluidsinstallatie wordt via een tablet bediend. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van overzichtelijke ‘presets’. Voor kerk-tv wordt onze unieke ESD software gebruikt waarmee de camera’s en de videomixer via één applicatie overzichtelijk en eenvoudig worden bestuurd.  

Voor een betrouwbare bediening van alle techniek hebben we een speciaal (wifi)netwerk geïnstalleerd dat ook gebruikt wordt voor veilige internettoegang voor bekende en gastgebruikers.  

De kerk in Beekbergen is een mooi voorbeeld van een totaalproject. De installatie is recent opgeleverd en functioneert naar alle tevredenheid! 

Dorpskerk in Beekbergen

VERGELIJKBARE PROJECTEN

×

Stel uw vraag aan één van onze medewerkers

× Hoe kan ik je helpen?