Elimkerk Capelle aan de IJssel - Schaapsound

Elimkerk Capelle a/d IJssel

In Capelle a/d IJssel leverden we kortgeleden onze zesde kerkinstallatie. Na de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt, de Oud Gereformeerde Gemeente, de Nieuwe Westerkerk, de Ontmoetingskerk en de Schenkelkerk was het nu de Elimkerk van de Gereformeerde Gemeente.

Deze grote kerk met 1000 zitplaatsen werd in 1970 gebouwd. In die tijd maakte Capelle a/d IJssel een enorme groeispurt door. De bestaande kerk in Capelle West was veel te klein met z’n 500 plaatsen, en lag ongetwijfeld ook decentraal voor de nieuwe wijken.

Schaapsound bouwde in deze kerk een nieuwe installatie, op basis van full-range geluidszuilen. Deze luidsprekersystemen kenmerken zich door een warme, volle weergave en door de extreem kleine openingshoek reiken ze zeer ver. Door de verre reikwijdte zijn er minder luidsprekers nodig. Dat levert een beter resultaat op, en is ook nog eens financieel zeer interessant!

Met de nieuwe DSP, een digitale, vrij te programmeren mengversterker, zijn alle gebruikssituaties, eenvoudig op te roepen met een enkele druk-op-de-knop. In combinatie met de diverse zalen werd een systeem opgebouwd met veel mogelijkheden en een zeer eenvoudige bediening!

Ook is het later gemakkelijk aan te passen aan nieuwe gebruikswensen.

Hiermee kan de kerk weer jaren vooruit!

Deel dit project op

Elimkerk Capelle a/d IJssel

VERGELIJKBARE PROJECTEN

×

Stel uw vraag aan één van onze medewerkers

× Hoe kan ik je helpen?