harmelen

Dorpskerk Harmelen

De Dorpskerk in Harmelen is in oktober 2020 gestart met kerk-tv.

In eerste instantie met één bestuurbare camera bediend door de koster. Al gauw kwam er een compacte videomixer bij om ook de liedteksten uit te kunnen zenden zodat de mensen thuis mee konden lezen.

De bediening verschoof van de koster naar vrijwilligers die hun eigen laptop gebruikten voor de presentaties. Er bleek behoefte te zijn aan een degelijke, complete oplossing met een comfortabel regiemeubel inclusief modernisering van de geluidsinstallatie.

Begin 2021 hebben de kerkrentmeesters hier een plan voor opgesteld en Schaapsound de opdracht gegeven voor de realisatie in samen- werking met vrijwilligers van de kerk. De oude geluidsinstallatie was alleen geschikt voor spraak. Nu is er een geluidsinstallatie gemaakt die ook geschikt is voor (live) muziek. De eerste kerkdiensten met een muziekgroep zijn inmiddels een feit met enthousiaste reacties van zowel de mensen in de kerk als thuis! Ook de basis kerk-tv installatie is uitgebreid met onder andere een tweede bestuurbare camera en een touchscreen voor een gebruiksvriendelijke bediening van de video-installatie. Alle kosters zijn blij met de mogelijkheden en zitten met plezier in het mooie regiemeubel, geheel in de stijl van de klassieke dorpskerk. Met vier projectoren kan de gemeente ook liederen en teksten meelezen in de kerk. Een compleet project, succesvol gerealiseerd in nauwe samenwerking met vrijwilligers van de gemeente!

Dorpskerk Harmelen

VERGELIJKBARE PROJECTEN

×

Stel uw vraag aan één van onze medewerkers

× Hoe kan ik je helpen?