Maranathakerk Bunschoten

Maranathakerk Bunschoten

De Maranathakerk (GKv) in Bunschoten is dit jaar grondig gerenoveerd. Met nieuw schilderwerk, een nieuw ruim podium en liturgisch meubilair, LED verlichting en een nieuwe audiovisuele installatie is de kerkzaal weer helemaal bij de tijd!  

Naast beeld, geluid en kerk-tv hebben we ook een compleet nieuw wifi-netwerk aangelegd. Bijzonder zijn de twee laserprojectors die op een afstand van ruim 25m een haarscherp plaatje op de wand voorin de kerkzaal projecteren. 

De luidsprekers en subwoofers zijn ondanks het compacte formaat geschikt voor indrukwekkende muziekweergave. Uiteraard is ook de spraakverstaanbaarheid weer optimaal. Voor de muzikanten zijn vloerputten in het podium aangebracht met 230V, microfoonaansluitingen en aansluitingen voor vloermonitoren. Alle audioaansluitingen zijn verbonden met een digitale mixer met (o.a.) tabletbediening.  

Voor kerk-tv wordt onze ESD software gebruikt in combinatie met vier bestuurbare camera’s en de presentatie-pc.  

De verlichting is ontworpen en gerealiseerd door onze partner Syndesie. De prettige basisverlichting komt goed van pas met kerk-tv. Een goede belichting is namelijk essentieel voor de kwaliteit van de livestream! Ook is het mogelijk om met kleuren te werken voor een bijzonder sfeer.  

Inmiddels is de kerkzaal met alle nieuwe instalallaties succesvol in gebruik genomen. We denken met plezier terug aan een uitdagende klus met een prachtig resultaat! 

Maranathakerk Bunschoten

VERGELIJKBARE PROJECTEN

×

Stel uw vraag aan één van onze medewerkers

× Hoe kan ik je helpen?