IMG_8535

Natuurbegraafplaats Maashorst

Een tastbare geschiedenis met zichtbare sporen van vroegere natuur. Daar waar vroeger de Maas stroomde, waar lang geleden jagers hun voedsel haalden en waar boeren een thuis maakten en de monden van gezinnen voedden. In het hart van het Oergebied, het grootste aaneengesloten natuurgebied van Brabant, ligt natuurbegraafplaats Maashorst. Waar de oudste vorm van begraven haar oorsprong vindt. (Bron: https://www.natuurbegravennederland.nl/schoorsveld/)

Schaapsound mocht de AV installatie upgraden van Natuurbegraafplaats Maashorst in Schaijk. Een prachtige locatie en een unieke houten aula. De bestaande installatie was deels verouderd en werd niet meer ondersteund door de vorige leverancier. Schaapsound plaatste een nieuwe DSP processor die het hart van de installatie is. Met deze processor wordt het geluid, beeld en video bestuurd. Alle ruimtes kunnen gekoppeld qua audio en video. Een deel van de apparatuur kon hergebruikt worden en werd opgenomen in het besturingssysteem van Schaapsound. In de aula werden 2 Sony PRO schermen van 65 inch geplaatst in plaats van het projectiescherm en de beamer.

De presentaties worden gedaan met Prodiz Memoria; een eenvoudig presentatiepakket waarbij de bediener enkel op tegels hoeft te drukken. Bediening van de diverse installaties gaat draadloos met iPads.

We zijn Natuurbegraven Nederland dankbaar voor het vertrouwen in ons!

Natuurbegraafplaats Maashorst

VERGELIJKBARE PROJECTEN

×

Stel uw vraag aan één van onze medewerkers

× Hoe kan ik je helpen?