Rhenoy

Protestantse Gemeente Rhenoy

De kerk in Rhenoy in de Betuwe is onderdeel van de Protestantse Gemeente Beesd Rhenoy en Gellicum. Bij binnenkomst valt direct op dat het een klein maar goed onderhouden kerkgebouw is. Sinds de kerk in Rhenoy samenwerkt met de kerk in Beesd is de wens ontstaan om in Rhenoy dezelfde audiovisuele voorzieningen aan te brengen als in de kerk van Beesd zodat de bediening in beide gebouwen zoveel mogelijk hetzelfde is. Ondanks de kleine afmetingen van de kerkzaal is er toch een mooie uitgebreide installatie gemaakt. De geluidsinstallatie is geschikt voor spraak- en muziekweergave. Muziek wordt in stereo weergeven met extra lage tonen uit een compacte subwoofer terwijl spraak helder en verstaanbaar klinkt op alle zitplaatsen. Draadloze microfoons en een goede headset maken de installatie compleet.

Voor presentatie is gekozen voor LED displays. Deze passen prima in het klassieke kerkinterieur en leveren mooie heldere, goed leesbare beelden. De toegepaste professionele displays bieden een hogere helderheid dan huiskamer TV’s en zijn via IP aanstuurbaar. De schermen worden via de ESD software aan- en uitgeschakeld.

Voor de kerk-tv uitzendingen wordt gebruik gemaakt van twee bestuurbare full-hd camera’s en een videomixer in combinatie met ESD softwarebediening.

Achterin de kerk is een compact regiemeubel gemaakt voor de bediening van de presentatie en kerk-tv. Geluid wordt via een 10” touchscreen bediend maar dat kan ook draadloos via een tablet vanaf elke plek in de kerk.

Protestantse Gemeente Rhenoy

VERGELIJKBARE PROJECTEN

×

Stel uw vraag aan één van onze medewerkers

× Hoe kan ik je helpen?