Schildkerk Rijssen - Schaapsound

Schildkerk Rijssen

De Schildkerk in Rijssen is één van de kerkgebouwen van de Hervormde Gemeente Rijssen. In de afgelopen tijd hebben we in verschillende kerkgebouwen van de Hervormde Gemeente Rijssen kerk-tv en geluid geïnstalleerd.

Het meest recent is de kerk-tv installatie in de Schildkerk vernieuwd. De full-hd camera’s worden bediend door KerkBeamer presentatiesoftware vanaf één van de galerijen. Tegelijkertijd is er beneden in de kostersbank een extra bedieningsmogelijkheid gemaakt voor bijvoorbeeld rouw- en trouwdiensten. De koster kan dan alle camera’s en overige videobronnen mixen via een overzichtelijk knoppenpaneel zonder de KerkBeamer pc te gebruiken. De knoppen zijn verlicht en voorzien van een duidelijk icoontje. Zo kunnen bijvoorbeeld alle ingestelde camera-presets gekozen worden maar ook het wisselen tussen camera’s in de uitzending gaat met een druk op de knop. Naast de knoppen is de multiview zichtbaar met de beelden van alle camera’s en de uitzending.

Ook het geluid wordt geregeld vanaf dit paneel via een touchscreen. Met deze voorziening is het mogelijk om alles te bedienen zonder uitgebreid regiemeubel en techniekteam.

Deze unieke oplossing is een uitkomst voor de Schildkerk en voor ons een leuke uitdaging!

Schildkerk Rijssen

VERGELIJKBARE PROJECTEN

×

Stel uw vraag aan één van onze medewerkers

× Hoe kan ik je helpen?